Revolutionaire keratinebehandeling nu in Nederland verkrijgbaar

In oktober 2010 heeft Deeva Cosmetics het wereldberoemde keratinemerk ‘MaxLiss’ gelanceerd in Nederland. Deze nieuwe haarverzorgingslijn, genaamd MaxLiss FreeSpongeEffect, is het enige keratinemerk op de Nederlandse markt dat helemaal vrij is (0,00%) van formaldehyde. Door grote belangstelling zijn deze revolutionaire haarverzorgingsproducten nu al in 30 haarsalons verkrijgbaar door heel het land.

De combinatie van twee innoverende bestanddelen, ‘hyaluronzuur’ en ‘prodew500’, maken dit product uniek en doeltreffend. Deze bestanddelen vervangen de kankerverwekkende stof formaldehyde, waardoor er geen gezondheidsproblemen kunnen ontstaan bij zowel de gebruiker als de haarstylist. Hiernaast zorgen de innoverende bestanddelen voor extra voeding en hydratatie van het haar. MaxLiss is altijd op zoek naar innoverende bestanddelen om het haar zo optimaal mogelijk te herstellen en verzorgen.

Resultaten
De keratinebehandelingen van MaxLiss herstellen dof, droog en beschadigd haar en zijn geschrikt voor alle haartypes. Zowel steil, krullend en kroeshaar kunnen worden verzorgd met deze behandeling. Na de behandeling is het haar optimaal hersteld met extra zacht, glad en glanzend haar als resultaat.


Keratinebehandelingen
MaxLiss biedt twee verschillende keratinebehandelingen. De ‘Crystallization’ voor het behouden van krullen en de ‘Actives of Marroco’ voor het steiler maken van het haar. Beide behandelingen zijn, in tegenstelling tot andere keratinebehandelingen, direct uitspoelbaar. Door gebruik van Nanotechnologie worden de ingrediënten onmiddellijk door het haar opgenomen, waardoor het niet meer nodig is om 48 uur te wachten op het resultaat. Dit maakt de MaxLiss keratinebehandelingen uniek, snel, effectief en praktisch in gebruikt.


Jay Renteria, Directrice van Deeva Cosmetics, zegt: “Ik heb zelf krullend haar en heb in het verleden meerdere haarverzorgingsproducten gebruikt, zonder succes. Nu gebruik ik MaxLiss al meer dan twee jaar, waardoor mijn haar gezonder en gemakkelijker hanteerbaar is. In plaats van anderhalf uur ben ik nu binnen 15 minuten klaar met het stijlen van mijn haar. Zelfs na een regenbui blijft mijn haar goed in model.”

De FreeSpongeEffect haarverzorgingslijn van MaxLiss heeft naast keratinebehandelingen ook een serum en een masker. Het serum, ‘Shine Repair’, voedt het haar en biedt extra bescherming tegen hitte en zon. Het masker, ‘Shine Force’, maakt het haar krachtig en zorgt voor een gezonde glans.

Voor een productenoverzicht en een uitgebreide uitleg over de producten, ga naar www.maxliss.nl

Tidak ada komentar:

Posting Komentar